Önnek


Egyéni fejlesztés szakembereknek egyéni vagy csoportos szupervízióban.

Szakmai életünkben rengeteg a változás, szinte nap, mint nap újabb és újabb kihívás előtt találjuk magunkat. Szeretnénk az életünk minden területén boldogulni, az akadályokat leküzdeni, a munkánk és magánéletünk egyensúlyában élni. Szakmai életünkben számos cél lebeg(het) a szemünk előtt. Szakmailag kiteljesedni és céljainkat elérni, tanulni, jó kapcsolatokat kialakítani, számunkra érdekes feladatokat végezni. Ehelyett azonban gyakran céljainkat félre téve, megterhelve, stresszes helyzetekben végezzük munkánk. Kevés lehetőségünk nyílik “hátra lépni” és megnézni, hogyan lenne nekem jobb? Mit tudok tenni azért, hogy jobban érezzem magam szakmai szerepemben, feladataimban?

A szupervíziós munkaforma lehetőséget ad szembenézni kihívásainkkal, szakmai kérdéseinkkel, dilemmáinkkal. Azért, hogy képesek legyünk megfelelni jelen kihívásainknak, újabb feladatoknak vagy egy újabb pozíció elvárásainak. A szupervíziós folyamat során lehetőségünk nyílik a megismert helyzeteinkből tanulni és erőt meríteni, újra tölteni elemeinket.

Ha következő kérdések közül egyikre is igen a válasz, keressen bizalommal:
  • Szeretne motiváltabb lenni a mindennapokban?
  • Szeretne változtatni valamit a szakmai működésében? (pl.: hatékonyság, időgazdálkodás, együttműködés, kommunikáció, vezető kompetenciák stb.)
  • Szeretné, ha lelkesedéssel indulna minden reggel a munkába?
  • Szeretne segítséget a munkahelyi helyzetek, stresszhelyzetek, konfliktusok feldolgozásában?
  • Szeretne a munkahelyi kihívásaira jobban reagálni?

Milyen szupervíziós munkaformák közül választhat?
Egyéni
szupervízió
Csoportos szupervízió
Ha szüksége van egy térre, egyéni időre, ahol csak Ön van a fókuszban. Ahol az Ön szakmai kérdéseivel, elakadásaival, céljaival dolgozunk a teljes folyamat során.Ha fontos az Ön számára, hogy más szakemberek szemüvegén keresztül is ráláthasson szakmai dilemmáimra, kérdéseire.
Felkeltettem érdeklődését?