Vállalatoknak


Munkatársak, teamek, vezetők egyéni, csoportos vagy team szupervíziója. Szervezeti változások, fejlesztések támogatása.

Rohanó világunkban, a folyamatosan változó külső és belső környezet egyaránt kihívások elé állítják a munkatársakat és vezetőket egyaránt. A változásokhoz való alkalmazkodó képességünket nem minden esetben tudjuk aktivizálni, így nem mindig sikerül kreatívan belevágni az új célok megvalósításába. Elakadásaink, szakmai dilemmáink, a fokozódó stressz, a konfliktusok egyaránt gátolhatnak bennünket, csapatainkat szakmai kiteljesedésükben, jóllétünkben.

A szupervízió  fejlesztési munkaformaként támogatja a személyes-, szakmai- és szervezeti kompetencia- és hatékonyság növelését. Elsődleges célja a tapasztalatokból való tanulás és a szakmai tevékenység reflexiója, integrációja, ami tudatosabb, egyre professzionálisabb munkavégzést tesz lehetővé. Ezáltal a folyamatban résztvevő csapatok, vezetők, munkatársak képessé válnak erőforrásaikat aktivizálni. Ugyanakkor kreatívabbá, innovatívabbá válni, a folyamat során növelni a csapatkohéziót vagy éppen javítani az együttműködést.

Milyen szupervíziós munkaformák közül választhat és kik vehetnek benne részt?

Szupervíziós folyamatban részt vehetnek munkatársak és vezetők egyaránt egyéni vagy team folyamatban.

VezetőknekMunkatársaknak
Egyéni szupervízió vezetőknek:
Fókuszban a vezető szakmai és vezetői kérdései, fejlődése, változáshoz való viszonya, új pozíciója, feladatai, stressz és konfliktushelyzetei.
Egyéni szupervízió:
Fókuszban a munkatárs szakmai kérdései, elakadásai, stressz és konfliktushelyzetei.
Vezetői team szupervízió:
Fókuszban a vezetői team szakmai kérdései, elakadásaik, vezetői kérdéseik, együttműködésük, csapatkohéziójuk, változáshoz való viszonyuk, közös stratégiájuk a stressz- és konfliktushelyzetekre.
Team szupervízió:
Fókuszban a team tagjainak szakmai kérdései, elakadásaik, együttműködésük, csapatkohéziójuk, változáshoz való viszonyuk, közös stratégiájuk a stressz- és konfliktushelyzetekre.
Felkeltettem érdeklődését?