Rólam

Stréer Valéria vagyok. Alkalmazott pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, Pszichológiai Intézetében folytattam.

Gyakorló szupervizorként, trénerként és szupervizor-coachként elkötelezett vagyok a folyamatos fejlesztés, és tudásmegosztás mellett. Hiszek benne, hogy szakmai és személyes tudásunk integrációja, önismeretünk fejlesztése, reflektív tanulás és tudásbővítés lehetőséget ad arra, hogy szakemberként készen álljunk a változásra és tovább erősödjünk szakmai szerepünkben.

Az elmúlt 20 év felső- és középvezetői tapasztalatai a for-profit szférához kapcsolnak. Mindemellett tréning és fejlesztési igazgatóként lehetőségem nyílt, hogy megismerjem a non-profit szervezetek, valamint az egyetemek működését és kihívásait is.

Rendszerszemléletem mérnöki tanulmányaimmal alapoztam meg, diplomázásom követően a logisztika, ellátási lánc területén helyezkedtem el. Fiatalon válhattam vezetővé ügyfélkapcsolati területen. Trénerként magyarországi és külföldi csapatokat egyaránt képezhettem. Fejlődésemben, tudásom bővítésében vezetőim, munkatársaim és egy máig példaértékű vezetői tréning program egyaránt támogatott. Máig meghatározó projekt-, folyamat- és változásmenedzsment szemléletem, tudásom egy centralizációs, átszervezési projektben bővítettem. Következő cégemnél, mindazt a tudást, amit korábban megszereztem lehetőségem nyílt kamatoztatni. Közép-, majd felsővezetőként számos projekt vezetésében és több új területet kialaktásában vettem részt. Dolgoztam, mint minőségirányítási vezető, belső tréner, HR partner, projekt menedzser, majd felsővezetőként, mint Business Change Manager stratégiai területem volt a változások támogatása, hazai és nemzetközi projektek irányítása. A tudásásbővítés, tudásmegosztás mindig szívügyem volt. Saját tanulmányaim mellett, ezért következő feladatkörömben, az MLBKT tréning és fejlesztési igazgatójaként, már kiemeleten szakmai tréningekkel, egyetemi szakirányú képzésekkel, azok fejlesztésével foglalkoztam.

Jelen szupervizori, tréneri és szupervizor-coach munkám mellett tanácsadási és projekt munkákban veszek részt. Vezetem az MVÜK Akadémia vezetői mesterkurzusait. Támogatója vagyok az MLBKT Mentoring Programjának. Szakmai tudásom az MSZCT tagjaként frissítem és bővítem.

Hiszem, hogy a folyamatos fejlődés és élethosszig tartó tanulás mellett mentális egészségünk ápolása egyaránt feladatunk. Tapasztalataink, nehéz helyzetink és reakcióink megértése hozzásegít, hogy megismerjük önmagunk. Önismeretünk erősödésével képessé válhatunk megtartani önmagunk a változásban, visszanyerni motivációnk, megküzdeni stresszhelyzeteinkkel, ezáltal kapcsolódni önmagunkhoz. Szupervíziós és szupervízió alapú coaching folyamatban, ezt a kapcsolódást, azaz szakmai önismeretünket erősíthetjük meg.


„A végtelenhez mérve semmi se tökéletes 

Az ember nyughatatlanul mégis mindig keres 

Az örökös vándorút véget soha nem ér 

S ha nincsen gyökered – elvisz a szél” (Bródy, 2017,365.)  


Kérdése van? Keressen bizalommal!